Concurs de povestiri – „Europa în regiunea mea”

 

Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea al Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” vă informează despre oportunitatea pe care o aveți de a participa la concursul de povestiri – „Europa în regiunea mea”, organizat de Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană a Comisiei Europene.

Concursul îi invită pe toți cei care au cel puțin 18 ani să prezinte povestea unui proiect sau program finanțat de UE în țara lor. Se poate  folosi orice format: fotografie, video, postare pe blog, document audio, postări pe platforme social media, canvas sau Twitter threads.
Comisia Europeană va traduce povestirile în limba engleză (dacă este necesar), iar câștigătorii vor fi invitați la Bruxelles, între 12 – 13 octombrie 2020.

Participanții se pot înscrie la concursul „Europa în regiunea mea” prin trimiterea unui email cu un link pentru povestirea publicată la info@euinmyregion.eu cu subiectul “EUinMyRegion Storytelling”.

Termen de înscriere: 31 august 2020.

Mai multe detalii:

https://www.eurodesk.ro/termen-eurodesk/vrs/IDed/165?fbclid=IwAR2NJ3JvCCVQ-phyU3d5CRzjNs0B2P_4lXrSiCpfxVJY4KT2d4l5HUgNG8g