Despre noi

Site-ul pe care îl vizitați aparține Centrului EUROPE DIRECT Vâlcea.

Este un proiect al Bibliotecii Județene “Antim Ivireanul” Vâlcea,

finanțat de Comisia Europeană și Consiliul Județean Vâlcea 

și implementat de cea mai nouă secție a Bibliotecii – Centrul de Informare Comunitară.

Program:

luni, marţi, joi, vineri: 8.00 – 16.00

miercuri: 10.00 – 18.00

Consilieri de comunicare ED, bibliotecare CIC:

Dana Rădulescu

Ioana Mazilu-Manolescu

 • Obiectiv

  Obiectivul Centrului EUROPE DIRECT Vâlcea este ca cetăţenii, atât din zonele rurale cât şi din zonele urbane ale județului Vâlcea, să poată avea un acces facil la informaţii privind toate domeniile în care Uniunea Europeană îşi desfăşoară activităţile.

 • Activități

  Prin activităţile pe care le desfăşoară, Centrul îşi propune să sporească gradul de informare a cetățenilor cu privire la elementele de bază ale UE și politicile de interes pentru public, în special pentru cetățenii care au nevoie de informații generale.

 • Servicii

  Centrul oferă servicii de informare ajustate la nevoile locale, se implica în acțiuni de comunicare și este partener local pentru activitățile de comunicare ale Reprezentanței Comisiei Europene în România.

 • Rol

  ED Vâlcea are un rol proactiv în stimularea dezbaterilor şi dialogului cu publicul general, fiind un punct de prim contact cu informaţia europeană pentru publicul local.

© Copyright - ED Vâlcea | Acest proiect este finanţat cu sprijinul Uniunii Europene şi al Consiliului Judeţean Vâlcea. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Uniunii Europene şi nu angajează juridic instituţiile Uniunii Europene.