Concursul de postere digitale este dedicat elevilor de liceu și studenților din Rm. Vâlcea

În fiecare an, de 9 Mai, organizam un concurs de cultură generală europeană… Pentru că în anul acesta nu ne putem întâlni fizic pentru a dezbate face – to – face, vă propunem să ”ne vedem” aici…

Așa că… iată o nouă provocare!

Ești talentat la desen și stăpânești un program de grafică și ești solidar cu semenii tăi din întreaga Europă în această perioadă? Atunci acest concurs este pentru tine!

Participă la Concursul de postere „Solidaritatea europeană în acțiune!”. Concursul face parte din evenimentul online dedicat Zilei Europei, 9 Mai, intitulat „Unul pentru toți, toți pentru Europa!” și are ca temă centrală solidaritatea, unitatea și întrajutorarea dintre statele membre ale UE și cetățenii acesteia, mai ales în momente de criză precum cel actual, în care toate popoarele sunt grav încercate și afectate de pandemia cu COVID-19, iar cetățenii sunt îndemnați la distanțare socială. Mesajul acestui concurs este: „Suntem la distanță, dar rămânem împreună!”

Concursul de postere digitale este dedicat elevilor de liceu și studenților din Rm. Vâlcea. Obiectivul principal al acestui concurs este acela de a promova valorile Uniunii Europene, în principal unitatea și solidaritatea între popoarele Uniunii Europene și cultivarea unor deprinderi de combatere a dezinformării și a știrilor false care se propagă mai ales în mediul online.

Ți se pare interesantă tema? Iată ce trebuie să faci!
Realizează un poster, trimite-l pe adresa bibliotecavl_cic@yahoo.com, dă-i un titlu și nu uita să menționezi în mail numele și prenumele, Liceul sau Universitatea de care aparții, precum și adresa poștală pentru a intra în posesia premiului.

Posterele vor fi încărcate de echipa noastră pe website-ul Europe Direct Vâlcea și pe pagina de Facebook din albumul dedicat, la data de 4 mai, folosind hashtag-urile #UnulpentruToțiToțipentruEuropa și #solidaritateaeuropeanainactiune.

Între 4 și 7 mai, promovează-ți lucrarea pe Facebook, pentru a obține un număr cât mai mare de like-uri și share-uri. Se vor lua în considerare doar like-urile și share-urile primite în almumul nostru! În data de 7 mai lucrările vor fi evaluate de către Comisia de evaluare.

Primele 3 lucrări vor fi premiate cu premii frumoase și arătoase (pe care le veți primi prin curier).

Te-am convins? Apucă-te de lucru!