Competiție foto

Competiția foto ,,#2030IsNow” invită toți cetățenii europeni să arate cum ajută la transformarea planetei într-o loc mai bun pentru toți și le oferă șansa de a explora Europa cu trenul. Competiția foto este organizată ca parte a Campaniei #2030IsNow și are ca scop sensibilizarea publicului cu privire la impactul pozitiv al Europei și al europenilor în îndeplinirea Agendei 2030 pentru Dezvoltare Sustenabilă.
Publicul este provocat facă o schimbare în viața de zi cu zi, astfel încât lumea să devină un loc mai bun și să demonstreze acest lucru printr-o fotografie. De exemplu – schimbarea obiceiurilor de consum; folosirea mijloacelor de transport alternativ, precum bicicleta; cumpărarea alimentelor de la producători locali; promovarea inovației; adoptarea unei gândiri mai deschise și tolerante; dezvoltarea educației; participarea la vot; încurajarea luptei pentru pace etc.
Pentru a intra în competiție, participanții trebuie să posteze pe contul propriu de Instagram, până pe 16 septembrie, o fotografie care să arate schimbarea pe care o aduc în lume. În descrierea postării trebuie să fie prezentate detaliile activității desfășurate. De asemenea, aceștia trebuie să urmărească pagina de Instagram @EuropeAid și să folosească hashtag-ul #2030IsNow.
Postările intrate în competiție vor fi evaluate de un juriu în funcție de originalitate și câștigătorul va fi premiat cu un permis de călătorie Interrail.
Mai multe detalii pe site-ul Comisiei Europene

https://ec.europa.eu/europeaid/news-and-events/join-2030isnow-photo-challenge-instagram_en