Sa invatam limba germana!

Astazi, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul” – Centrul de Informare EUROPE DIRECT Valcea, a avut loc cursul al treilea de limba germana pentru adulti, nivel incepatori.
Iata parerea unei participante, Tănase Adriana Ioana: „Din punctul meu de vedere, cursul mi se pare bine structurat, nu este pompos, este usor de inteles. Cel mai mult ma ajuta cursul audio pentru ca asa ma autocorectez la capitolul pronuntie. In timpul lectiei, voluntarele care predau sunt de treaba, intelegatoare, au rabdare, sustin cursantii cand nu stiu. Le recomand si modulul psihopedagogic. Mult succes in continuare!”
Ce inseamna aceasta experienta pentru Anca Scarlat? „Este o plăcere deosebita sa predau cursul de germana. Intotdeauna mi-am dorit să pot sa dau cunostintele mele mai departe, iar acum Centrul Europe Direct Valcea imi ofera aceasta oportunitate. Toti oamenii care participa la curs sunt dornici si deschisi sa invete. Recomand oricui doreste sa invete bazele limbii germane sa se inscrie la acest curs in viitor”.