Sănătatea se învată!

Marti, 7 iunie 2016, de la ora 10.00 si de la ora 14.00, în Al Treilea Spatiu din Biblioteca Judeteană Vâlcea, pentru voluntarii Centrului ED Vâlcea un nou seminar de dezvoltare personală.
Invitată este doamna Marina Cîrjaliu Murgea, specialist în nutritie, consilier nutritionist, pasionată de chimie care a cercetat efectul îngrăsămintelor chimice asupra nutritiei plantelor.
Din 2010, după studii aprofundate, a început să înteleagă ceea ce se întâmplă în corpul uman atunci când se alimentează cu diverse tipuri de alimente, fie ele naturale sau procesate. În prezent, ca nutritionist, oferă consultatii si se ocupă de educatia alimentară a copiilor, tinerilor si a adultilor în scoli, grădinite, la conferinte sau ateliere specifice. Dezvoltă retete noi, simple si sănătoase cu ingrediente de origine vegetală. Crezul său se rezumă la câteva cuvinte – “SĂNĂTATEA SE ÎNVATĂ”. Este si fondatoarea Asociatiei cu acelasi nume pe care a înfiintat-o din dorinta de a-i determina pe oameni să constientizeze că sănătatea este cel mai de pret dar al nostru atunci când o avem, nu când o pierdem.