SĂPTĂMÂNA CARIEREI

Pentru că EUROPE DIRECT a schimbat si continuă să schimbe vietile multor adolescenti vâlceni, Centrul de Informare mai lansează o nouă provocare tinerilor liceeni din clasele a XI-a si a XII-a. Este vorba de participarea la SĂPTĂMÂNA CARIEREI, un eveniment în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean, aflat la cea de-a doua editie.
Între 18 si 21 aprilie, între orele 10 – 14, se vor desfăsura workshopuri interactive sustinute de oameni care au reusit în cariera lor si care se simt în continuare motivati să facă din pasiune profesia aleasă.
Va fi o ocazie bună pentru un dialog cu medici, juristi, bibliotecari, sportivi, regizori, oameni pasionati de dezvoltare personală, artisti plastici, muzicieni, antreprenori…
Programul atelierelor, interval orar si sălile vor fi postate pe site-ul Centrului www.cicvalcea.ro si pe pagina de facebook a Centrului ED https://www.facebook.com/europedirectvl.
Înscrierile, potrivit optiunilor elevilor, se fac direct la Centrul EUROPE DIRECT, la parterul Bibliotecii Judetene Vâlcea, prin mail la bibliotecavl_cic@yahoo.com sau prin telefon 0350 424540.