Concurs de cultura generala europeana pentru liceeni

Intrebari FRUMUSETEA MINTII TALE.
Cu ocazia Zilei Europei, vineri, 9 mai 2014, de la ora 15,00, la sala de conferinte a Bibliotecii Judetene ”Antim Ivireanul”, în organizarea Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea, se va desfăsura concursul de cultură generală europeană FRUMUSETEA MINTII TALE – Miss si Mister EuROpa.
Aflat, anul acesta, la cea de-a V-a editie, concursul se adresează liceenilor si studentilor care doresc să-si îmbogătească experienta de a vorbi în public sau să-si testeze cunostintele de cultură generală europeană. Vor fi apreciate nu doar abilitătile de comunicare sau calitătile intelectuale, ci si atitudinea, tinuta adecvată, eleganta si, nu în ultimul rând, frumusetea participantilor. Pentru toate acestea se vor acorda si premii pentru cei ce vor fi alesi Miss si Mister EUROPA, din partea Salonului de infrumusetare MISS si sala de fitness si aerobic SPORTIFY din Rm. Vâlcea.
Materialul informativ după care se vor pregăti concurentii se intitulează ”Europa sub lupă” si se poate procura, numai în formă tipărită, de la Centrul EUROPE DIRECT din Biblioteca Judeteană. Înscrierile se fac până în data de 6 mai 2014, ora 16,00 prin e-mail la bibliotecavl_cic@yahoo.com.
Juriul va fi format din specialisti în comunicare si imagine. Câstigătorii, precum si filmul care se va realiza după eveniment vor fi postate pe site-ul www.cicvalcea.ro si pe facebook.com/europedirectvl.