Comisarul european Dacian Ciolos în dialog cu cetătenii

Ce este integrarea europeană?  E nevoie ca acest proces să fie aprofundat sau limitat?  Cum vedeti rolul Uniunii Europene în viata dumneavoastră de zi cu zi?  Ce înseamnă a fi european?  Vă simtiti europeni?  Ce politici ar trebui să promoveze Uniunea Europeană? Unde să se oprească granitele UE? Cât de importantă este extinderea Uniunii Europene pentru dumneavoastră? Ce înseamnă solidaritatea europeană? Ce fel de Europă ne dorim pentru viitor?
 
Dacă vă interesează toate acestea, vă invităm luni, 17 martie 2014, de la ora 11.00, în holul Bibliotecii Judetene Vâlcea pentru a viziona Dialogul cu comisarul european DACIAN CIOLOS. Este o transmisie simultana a  evenimentului din Bucuresti, de la Biblioteca Nationala, unde se poartă acest dialog.
Se poate  participa,  de asemenea, prin intermediul Twitter, utilizând hashtagul #EUDeb8 si adresând întrebări la @rceromania si Facebook: www.facebook.com/dacianciolos.
 
Informatiile suplimentare sunt postate de Reprezentanta Comisiei Europene la adresa: http://ec.europa.eu/romania/news/25022014_dacian_ciolos_in_dialog_cu_cetatenii_la_bucuresti_ro.htm