Curs ERASMUS+ de scriere de proiecte la Rm Valcea

Intre 3 si 5 decembrie 2013, la Sala de conferinte a Bibliotecii Judetene Valcea, pentru reprezentantii ONG-urilor de tineret si institutiilor publice care lucreaza cu tinerii care doresc sa initieze proiecte de tineret in cadrul programului Erasmus+, se va organiza un curs de scriere de proiecte in noul context al programului.
Obiectivul acestui eveniment este de a pregati comunitatea locala pentru depunerea de noi proiecte si intelegerea noului cadrul specific.
Criterii de selectie: accesul unui numar cat mai mare de organizatii din sectorul de tineret; Profilul candidatului rezultat din formularul de candidatura; Motivatia si capacitatea de valorificare a competentelor dobandite (follow- up) prin depunerea de proiecte de tineret in cadrul Erasmus+; Sprijinul asigurat din partea organizatiei (acolo unde este cazul).
Au prioritate organizatiile/institutiile care au derulat proiecte finantate prin programul Tineret in Actiune, precum si candidatii cu rol de decizie in organizatii/institutii.
Conditii de participare: completarea formularului de candidatura integral pana la termenul limita de 24 noiembrie ; asumarea prezentei pe toata durata modulului. Programul cursului este de la 10,00  la 17,00 (incluzand pauzele). Prezenta este obligatorie pe toata durata cursului. Nu se percepe taxa de participare, intrucat modulul este co-finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului de Informare EUROPE DIRECT Valcea.