EUROPE DIRECT Summer School

Ca in fiecare an, Centrul de Informare EUROPE DIRECT Valcea organizeaza, pentru elevii de liceu din judetul Valcea o Scoala de vara de dezvoltare personala. Editia din anul acesta se desfasoara in saptamana 29 iulie – 2 august, intre orele 10,00 – 12,30, la Sala de conferinte a Bibliotecii Judetene Valcea si se va intitula EUROPE DIRECT Summer School.
Printre subiectele ce vor fi abordate amintim: despre valori, despre viziune, „hard & soft – inteligenta emotionala, despre incredere in sine, echipa, negociere si solutionarea conflictelor, invatare continua, autonomie in invatare, stiluri si modele in invatare, despre responsabilitate, management de proiect si despre schimbare.
Trainerul actualei editii este domnisoara Oana Petcu, country Manager la Asociatia Clubul Liderii Mileniului Trei, coaching-leadership, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si Relatii economice internationale, A.S.E. Bucuresti.
Inscrieri se fac pana la data de 25 iulie, la sediul Centrului ED Valcea din Biblioteca Judeteana Valcea, prin mail la adresa: bibliotecavl_cic@yahoo.com sau telefon 0350 424540.