„Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”

Luni 1 aprilie 2013, de la ora 11.00, a avut loc o Ora de informare europeana. Au participat elevii clasei a IX-a C, de la Colegiul National de Informatica Matei Basarab, insotiti de prof. diriginte Radu Emilia. Dupa ora de informare, elevii au vizitat Centrul de Informare EUROPE DIRECT Valcea si sectiile Bibliotecii Judetene „Antim Ivireanul” Valcea.
Marti 2 aprilie 2013, de la ora 10.00, a avut loc o Ora de informare europeana. Au participat elevii clasei a XII-a D, insotiti de prof. Manea Aurelia Cerasela, de la Liceul Tehnologic „Capitan Nicolae Plesoianu”.
Miercuri 3 aprilie 2013, de la ora 10.30, va avea loc o Ora de informare europeana pentru elevi de clasele a VII-a si a VIII-a de la Scoala cu clasele I-VIII „Serban Voda Cantacuzino” Calimanesti, insotiti de prof. Gheorghe Magdalena, prof. Filigean Cristina si prof. Nicolaescu Denisa. Tema: Puzzle european.
Miercuri 3 aprilie 2013, de la ora 11.30 va avea loc o Ora de informare europeana pentru elevi de clasele a VII-a si a VIII-a de la Scoala cu clasele I-VIII „Serban Voda Cantacuzino” Calimanesti, insotiti de prof. Gheorghe Magdalena, prof. Filigean Cristina si prof. Nicolaescu Denisa. Tema: Puzzle european.
Joi 4 aprilie 2013, de la ora 11.30, va avea loc o Ora de informare europeana cu tema: Puzzle european. Vor participa: elevii clasei a VII-a E de la Scoala „Anton Pann” Rm. Valcea, insotiti de prof. Ungureanu Daniela.
Vineri 5 aprilie 2013, de la ora 12.00, va avea loc o Ora de informare europeana cu tema: Puzzle european. Participa elevii clasei a V-a A de la Scoala „Anton Pann” Rm. Valcea, insotiti de prof. Anghel Elena.
Vineri 5 aprilie 2013, de la ora 13.00, va avea loc o Ora de informare europeana cu tema: Puzzle european. Participa elevii clasei a VIII-a E de la Scoala „Anton Pann” Rm. Valcea, insotiti de prof. Ghita Camelia
Vineri 5 aprilie 2013, de la ora 14.00, va avea loc o Ora de informare europeana cu tema: Puzzle european. Participa elevii clasei a V-a E de la Scoala „Anton Pann” Rm. Valcea, insotiti de prof. Dragomirescu Ramona.
Evenimentele sunt organizate de Centrul de Informare EUROPE DIRECT Valcea si se desfasoara in Biblioteca Judeteana Valcea.