Politica Agricola Comuna – pe intelesul liceenilor

In saptamana 26 – 30 martie 2012, Centrul EUROPE DIRECT Valcea va poposi in cateva localitati din judet, pentru o campanie de promovare a Politicii Agricole Comune.
Agenda campaniei cuprinde cinci vizite la tot atatea licee, iar grupul tinta il constituie elevii din clasa a XII-a. Programul va fi urmatorul:
– Luni, 26 martie este programata prima intalnire cu elevii de la Liceul “Constantin Brancoveanu” din Horezu, intre orele 11 – 13;
– Marti, 27 martie, intre orele 10 – 12, echipa Europe Direct si invitata Centrului, domnisoara Elena Ramona Nicolaescu, expert se vor afla alaturi de elevii de la Liceul Teoretic Brezoi.
– Joi, 29 martie, intre orele  12 si 14 la Colegiul Tehnic Forestier Rm. Valcea;
– Vineri, 30 martie sunt programate vizite la Liceele din Babeni (de la 9 la 11) si Dragasani (Colegiul “Gib Mihaescu”), de la ora 12 la ora 14.
In agenda evenimentelor de comunicare sunt programate prezentari, pe intelesul tinerilor, despre cei 50 de ani de Politica Agricola Comuna, surse se finantare pentru mediul rural, prezentarea Masurilor  112 – „Instalarea tinerilor fermieri” si 312 – „Dezvoltarea de micro-întreprinderi”, precum si aspecte juridice privind intocmirea documentatiilor pentru finantare.