Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea a continuat vizionarea filmelor documentare KineDok

Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea a continuat vizionarea filmelor documentare KineDok la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul”. Astfel, aseara, de la orele 19.00 a avut loc proiectia filmului „6 grade” la Sala de Conferinte a Bibliotecii, parter.
Filmul a fost inspirat din teoria celor Sase grade de separare a lui Milgram si porneste de la premisa ca fiecare om poate fi accesat prin sase legaturi personale.
Iata ce ne-a declarat Daniela Popa: „Cand am aflat de KineDok, prima impresie a fost placuta si m-am bucurat ca oraselul in care locuiesc are parte de acest proiect. Povestile ecranizate sunt lectii de viata si o modalitate de cunoastere a populatiei din tari din spatiul european si nu numai.
„6 grade”, 6 persoane, puncte comune: alcoolul, muzica, mass-media, cautarea pacii. A fost un succes si poate protagonistul final are rolul cel mai important fiind tot ceea ce tanara poloneza cauta, o familie unita, care se respecta si traieste in pace. Nimic nu e intamplator si in van.”
Proiectia a facut parte din programul KineDok, implementat de Asociatia One World România cu sprijinul Programului Creative Europe Media si Centrul National al Cinematografiei.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *