Europe Direct schimbă vieti – SĂPTĂMÂNA CARIEREI

Conferintă de presă
Cunoscută si sub denumirea de Scoala ALTFEL, săptămâna premergătoare Sărbătorilor de Paste este o perioadă propice pentru un alt gen de exercitii educative.
Pentru că EUROPE DIRECT a schimbat si continuă să schimbe vietile multor adolescenti vâlceni, Centrul de Informare mai lansează o provocare tinerilor liceeni din clasele a XI-a si a XII-a. Este vorba de Săptămâna Carierei, un eveniment de noutate la nivel local, în fapt, o serie de workshopuri interactive sustinute de oameni care au reusit în cariera lor si care se simt în continuare motivati să facă din pasiune profesia aleasă.
Va fi o ocazie bună pentru un dialog despre respectiva profesie cu medici, juristi, artisti plastici, muzicieni, antreprenori, profesori universitari, comunicatori…
Programul, repartizarea nominală pe ateliere, interval orar si săli vor fi postate vineri, 3 aprilie 2015, pe site-ul www.cicvalcea.ro si pe pagina de facebook a Centrului ED https://www.facebook.com/europedirectvl.
Săptămâna carierei începe cu o conferintă de presă, luni, 6 aprilie 2015, de la ora 9.30, la sala de conferinte a Bibliotecii Judetene Vâlcea.