Si profesorii din judetul Valcea pot participa la Programul de formare pentru cadrele didactice pe tematici europene

Institutul European din România (IER) în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) organizează un program de formare profesională a cadrelor didactice în domeniul afacerilor europene, finanţat de Comisia Europeană prin Reprezentanţa Comisiei Europene în România.
Acest program de formare se adresează cadrelor didactice din toate cele trei cicluri de învăţământ: primar, gimnazial şi liceal care predau discipline şcolare în care tematica Uniunii Europene este subiect de lecţie sau parte a unor lecţii de geografie, istorie, educaţie civică, cultură civică şi orice altă disciplină şcolară din curriculum-ul opţional.
În cadrul acestui program se va organiza câte o sesiune de formare de două zile în fiecare din centrele: Bucureşti, Bacău, Timişoara, pentru fiecare din cele trei cicluri de învăţământ: primar, gimnazial, liceal.
Informatiile suplimentare despre inscriere si agenda se pot consulta la adresa http://ier.ro/stiri/selec%C5%A3ie-cadre-didactice-pentru-cursul-preg%C4%83tirea-cadrelor-didactice-pe-tematici-europene-bucu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *