Competiția Future Makers cu premii de 20.000 de euro vine la Râmnicu Vâlcea

Future Makers invită tinerii pasionaţi de antreprenoriat şi de viitor să îşi pună ideile în aplicare în cadrul atelierelor de antreprenoriat şi în cadrul competiţiei de idei de business, cu premii de 20.000 de euro. Înscrierile se fac prin intermediul site-ului www.futuremakers.ro, secţiunea Aplică, în perioada 8 februarie – 20 mai, completând un formular prin care să înțelegem mai bine ideea de business.
Pentru tinerii din Vâlcea, Centrul EUROPE DIRECT din Biblioteca Județeană Vâlcea a invitat reprezentanții acestui proiect joi, 15 martie, de la 16:30 la 19:30, pentru un Atelierul de Antreprenoriat Future Makers 2018. Evenimentul va avea loc în Bibliotecă, la sala ”Al treilea spațiu”, etajul I, și se înscrie în aria de comunicare despre una dintre prioritățile Comisiei Europene – ”Un nou impuls pentru locuri de muncă, creștere și investiții”.
Întâlnirea cu echipa Future Makers și Corina Gheonea, care sprijină dezvoltarea tinerilor antreprenori şi învăţarea personalizată va fi un prilej de conversaţie despre cum vor evolua diferite industrii şi ce tipuri de soluţii trebuie construite astăzi, care să fie sustenabile în viitor. De asemenea vor afla mai multe despre cum pot aplica în competiţie şi ce tipuri de idei căutăm la Future Makers.
Sunt aşteptaţi la atelier tinerii care:
● vor să afle cum pot câştiga unul dintre cele 7 premii, în valoare totală de 20.000 de euro;
● sunt în căutare de idei de business care să funcţioneze atât astăzi, cât şi în 5, 10 ani;
● vor să cunoască alţi tineri pasionaţi de antreprenoriat şi trenduri de viitor;
● vor să afle mai multe despre modele de business şi instrumente utile în a dezvolta un plan de business.