Europa mea, Europa ta, Europa NOASTRĂ – ZIUA EUROPEI – 9 Mai

Concursul de cultură generală europeana ”Frumusetea mintii tale”, organizat la Centrul EUROPE DIRECT Valcea – Biblioteca Judeteana, in ziua de 9 mai 2017, si-a desemnat castigatorii… Premiul I – Balaceanu Teodora, Premiul II – Duta Adrian, Premiul III – Stancu Stefan Alexandru.
Premiul ”IULIANA OZON” a fost acordat, ca în fiecare an, de familia domnului Dorel Mihai Constantinescu, în memoria nepoatei, fostă voluntară a Centrului ED Vâlcea.
Premiile I, II si III si cele de participare au fost acordate de catre Centrul de Informare EUROPE DIRECT Valcea si de familia domnului Dorel Mihai Constantinescu.
MISS si MISTER EUROPA au fost acordate de catre Salonul MISS si Sportify.
Din partea Asociatia Zambete Colorate au fost acordate tabere pentru Premiile I, II, III, MISS si MISTER. Multumim juriului alcatuit din prof. univ. Dorel Constantinescu (presedintele juriului), dr. fizician Dorel Mihai Constantinescu si Alina Dita.
Evenimentele „TURUL EUROPEI” si „EUROPA DULCE” s-au bucurat de numerosi participanti. Am avut si vizita elevilor clasei a V-a B, de la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”, însoțiți de către prof. Buduleci Daniela.
Prajiturile oferite persoanelor care au vizitat Biblioteca Judeteana Valcea in ziua de 9 mai 2017 au fost oferite de sponsori generosi: Cofetăria Oana, Cofetăria Theo, Cofetăria Zaragosa, Cofetăria Rocsal, Atelierul cu Delicii, Lokl. Le multumim si pe aceasta cale!
Tot cu ocazia Zilei Europei – 9 MAI, in ziua de 9 mai 2017, au mai avut loc inca doua evenimente la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul” – Centrul EUROPE DIRECT Valcea: TALENTE DE VOLUNTAR si MODELLING PRIN EUROPA… Premiile au fost acordate de catre Centrul EUROPE DIRECT Valcea si Asociatia „Zambete Colorate”. Multumim juriului de la evenimentul „Talente de voluntar”: coregraf Iolanda Cherascu, actor Madalina Floroaica si Gabriel Sucea – Pro Events. Premiul I a fost acordat elevei Saceanu Mara.
De asemenea, multumim voluntarilor ED si tuturor participantilor.