Europa mea, Europa ta, Europa NOASTRĂ

Centrul de Informare EUROPE DIRECT adresează vâlcenilor invitatia de sărbători împreună ZIUA EUROPEI, 9 Mai. Întregul program se va desfăsura la Biblioteca Judeteană Vâlcea, structura gazdă a Centrului ED.
De la ora 9.00, liceenii pasionati de citit, de stiintă, de… Europa vor avea posibilitatea participării la concursul de cultură generală ”Frumusetea mintii tale”, a cărui miză este câstigarea unui laptop sau a unei tablete performante. Premiul este intitulat ”IULIANA OZON” si este acordat, ca în fiecare an, de familia domnului Dorel Mihai Constantinescu, în memoria nepoatei, fostă voluntară la Centrul Europe Direct Vâlcea.
Cei ce vor intra în Biblioteca Judeteană, la ora 12,00 vor fi invitati să facă un ”Tur al Europei”, vizitând standurile a 10 tări alese de voluntari, după care vor gusta din prăjiturile pregătite de cofetăriile vâlcene pentru ”Europa dulce”. Nici cei mai mici nu sunt uitati… Pentru ei, voluntarii Centrului ED pregătesc o mică călătorie prin Bibliotecă, pentru un eveniment gen ”treasure hunt”, în acelasi interval 12,00 – 14,00.
Ultima parte a zilei este destinată… talentatilor, tuturor celor ce fac lucruri din pasiune si vor să arăte si altora, care voluntariază si care iubesc fie muzica, fie dansul, fie actoria, fie… altceva. Spectacolul este intitulat ”Talente de voluntar”, programat de la ora 15. În pauza de jurizare – o paradă a modei!
Premiile vor fi pe măsura eforturilor depuse de participanti, evenimentul nostru benefiicind si de sprijin din partea unor sponsori generosi, oameni, firme sau organizatii neguvernamentale.
Sperând că programul să fie pe gustul tuturor, vă asteptăm să sărbătorim împreună Ziua Europei!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *