„ADEVĂRAȚII CÂȘTIGĂTORI – 10 ani de la Aderare!”

După cum știți, anul acesta se împlinesc 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.
Cine sunt adevărații câștigători ai aderării? Cum s-a transformat comunitatea locală în ultimii 10 ani prin fondurile europene? Ce impact a avut asupra tinerilor apartenența la marea familie europeană? A fost un lucru benefic pentru România sau nu? Răspunsurile la toate aceste întrebări le vom obține printr-un eveniment dedicat publicului general, o dezbatere despre pulsul comunității locale post-aderare.
Acest eveniment, intitulat ”Adevărații câștigători – 10 ani de la aderare”, l-am planificat a se desfășura în ziua de 27 aprilie 2017, începând cu ora 11, la sala de conferințe a Bibliotecii Județene Vâlcea.
Vor fi prezentate mai multe puncte de vedere – pro sau contra – despre cum ne-a afectat viața de zi cu zi acest moment al istoriei contemporane. Ne vor vorbi despre povestea sau experiența lor europeană reprezentanți de instituții publice, autorități locale, firme sau oameni care au avut legătură, într-un fel sau altul, cu fondurile europene sau lucruri ce au schimbat viața comunității sau a fiecăruia dintre ei.
Vă așteptăm să descoperim împreună care sunt ”Adevărații câștigători ai Aderării”!