Voluntariat la ED Valcea

Dragi liceeni vâlceni,
Daca v-ați propus să voluntariați în anul care vine, Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea vă oferă această șansă. Avem nevoie de 25 de voluntari pentru un proiect de INFORMARE și COMUNICARE EUROPEANĂ.
Programul de voluntariat și dezvoltare personală pentru adolescenți începe în ianuarie 2016 și se termină în luna decembrie a anului 2016.
Condiții de acces la program:
– înscrierea în perioada 2 – 6 noiembrie 2015 prin completarea FOII DE EVIDENȚĂ ACTIVITATE DE VOLUNTARIAT 2015 (doar cu datele voluntarului!), anexată acestui anunț și transmiterea acesteia prin mail la adresa bibliotecavl_cic@yahoo.com;
– alături de foaia de evidență vă rugăm să realizați o scrisoare de motivare care să răspundă la întrebarea ”De ce vreau la EUROPE DIRECT?”
– ne dorim să avem voluntari cu abilități de comunicare, interes pentru informația europeană, dorința de a învăța să lucreze în echipă;
– motivație pentru a învăța lucruri noi;
– media generală a anului școlar trecut de minim 8,50;
– semnarea contractului de voluntariat de către părinți (ianuarie 2016).
Condiția de a primi certificatul cu orele de voluntariat – acumularea a minim 200 de puncte (echivalentul a 20 ore).
Înainte de a vă înscrie vă rugăm citiți Regulamentul Voluntar ED, de asemenea atașat.
Întâlnirea și instructajul cu viitorii voluntari vor avea loc duminică, 8 noiembrie 2015, de la ora 17,30, la sediul Bibliotecii Județene Vâlcea, sala de conferințe.
FOAIE DE EVIDENȚĂ ACTIVITATE DE VOLUNTARIAT 2016
REGULAMENT Voluntar ED 2016