9 Mai este și ziua ta!

Tuturor utilizatorilor Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea le adresăm invitația de sărbători împreună ZIUA EUROPEI. Și fiindcă aceasta este sâmbăta, începem să sărbătorim de vineri.
Iată programul propus de echipa noastră de voluntari și management a Centrului.
1. TURUL EUROPEI – acest eveniment va incepe pe data de 8 mai de la ora 9:30. In candrul acestuia, echipe, formate din cate trei voluntari, sunt reprezentantii anumitor tari ce apartin Uniunii Europene. Fiecare echipa va decora standul specific tarilor reprezentante si va promova tara respectivă prin prezentarea unor feluri de mancare traditionale sau prin diverse momente ( mici concursuri, moemnte artistice etc). De mentionat este ca in momentul inceperii evenimentului, fiecare vizitator va primi un card.
2. EUROPA DULCE – evenimentul va incepe tot în 8 mai, de la ora 9:30. In candrul acestuia se vor prezenta si degusta prajituri specifice tarilor din Uniunea Europeana. Evenimentul va avea in loc in paralel cu Turul Europei. Cardul primit la inceputul Turului îi ajută de vizitatori să și deguste o prăjitură, după ce se informează!
3. DEBATE EUROPE – evenimentul va incepe in 8 mai de la ora 12. Dezabaterea se desfasoara în sala de conferințe și se dorește colectarea de opinii pro sau contra despre actualul drum pe care îl parcurge Europa.
4. TALENTE DE VOLUNTAR – un eveniment – spectacol de la ora 17.30. Acesta este deschis tuturor tinerilor care știu că au un talent și vor să-l și arate. Pot participa cei care voluntariază, în general, sau care vor face acest lucru pe viitor.
5. EU asa vad ROmania – concurs de filme de scurtmetraj care să reflecte modul in care vad adolescentii situatia Romaniei în Europa lui 2015. Evenimentul incepe in seara zilei de 8 mai, de la 19.00. Juriul va fi chiar publicul care va viziona filmele.
6. EUROPA IN CREION – va începe pe data de 9 mai de la ora 9:30. Acesta consta intr-un atelier si totodata un concurs de desen . Si la acest eveniment se pot inscrie persoane care nu voluntariaza in EUROPE DIRECT, fiind deschis publicului larg. Participantii vor realiza desene ce au ca tema parerea proprie despre Europa.
7. FRUMUSETEA MINTII TALE- se va desfasura pe data de 9 mai de la ora 12:00. Evenimentul este un concurs de cultura generala despre Europa si totodata un concurs de frumusete. Acesta este adresat tinerilor liceeni.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *