Concurs de fotografie

Concurs de fotografie „Zoom pe Diversitate”
Ce înseamnă pentru tine un context multicultural?
Cum l-ai reda într-o fotografie?
Vă invităm să vă exprimaţi viziunea cu privire la existenţa şi la importanţa construirii unui context multicultural sănătos în România, prin intermediul fotografiei.
Poate participa la acest concurs orice persoană rezidentă în România, indiferent de origine. Cele mai bune lucrări vor fi expuse, în perioada 23 septembrie – 7 octombrie, la Spaţiul Public European din cadrul Reprezentanţei Comisiei Europene în România, cu sediul în Bucureşti, strada Vasile Lascăr nr. 31.
Participanţii pot trimite în concurs un număr de maximum două fotografii. Lucrările trebuie să poarte un titlu adecvat şi să fie însoţite de un comentariu scurt. Jurizarea va avea în vedere:
• încadrarea în tema concursului
• creativitatea şi originalitatea
• calitatea artistică/tehnică
Pentru jurizare, lucrările se vor trimite pe adresa de mail: ell@anpcdefp.ro (într-un format care să permită tipărirea la dimensiuni mari – minim A3)
Lucrările câştigătoare vor fi expuse în perioada 23 septembrie – 7 octombrie, la Spaţiul Public European din cadrul Reprezentanţei Comisiei Europene în România, cu sediul în Bucureşti, strada Vasile Lascăr nr. 31. Participanţii vor trimite doar lucrări originale, care le aparţin şi pe care le-au executat după ideile proprii. Orice încercare de fraudare aduce după sine excluderea din concurs a lucrărilor.
Data limită pentru trimiterea lucrărilor este 1 septembrie 2014.
Concursul este dedicat Zilei Europene a Limbilor şi face parte din evenimentul “LinguaFEST 2014”, ediţia a 3-a.