Demonstreaza ca esti nu doar frumos, ci si destept! – Concurs de cultura generala europeana pentru liceeni

Ca in fiecare an, Centrul de informare EUROPE DIRECT Valcea va organiza cu ocazia Zilei Europei – 9 Mai, concursul de cultura generala europeana FRUMUSETEA MINTII TALE – Miss si Mister EuROpa.
Anul acesta, concursul se afla la cea de-a patra editie si are ca tema principala “Anul European al Cetatenilor”. El se adreseaza elevilor de liceu care doresc sa-si imbogateasca  experienta de a vorbi in public sau sa-si testeze cunostintele de cultura generala europeana.  Vor fi apreciate, pe langa raspunsurile bine argumentate, si tinuta, eleganta si prestanta participantilor, pentru aceste ultime calitati acordandu-se si titlurile de “Miss si Mister EuROpa”.
Inscrierile se fac la adresa de mail: bibliotecavl_cic@yahoo.com, pana in data de 1 mai 2013 sau, direct, la sediul Centrului de informare EUROPE DIRECT din Biblioteca Judeteana Valcea.  Materialul informativ  necesar pregatirii se gaseste la sediul Centrului,  dar si in format electronic la adresa: http://bookshop.europa.eu/ro/europa-ta-drepturile-tale-pbKM3212120/. Informatii suplimentare se vor da si prin site-ul Centrului ED – www.cicvalcea.ro.
Sunt incurajati sa participe liceeni din intregul judet Valcea. Premiile vor fi acordate de Centrul de informare EUROPE DIRECT Valcea cu sprijinul Primariei Ramnicului, Salonului de Infrumusetare Miss din Rm. Vacea, firmei Vizal si Fundatiei Judetene pentru Tineret Valcea.
Castigatorii actualei editii si filmul care se va realiza dupa eveniment vor fi postate pe site-ul www.cicvalcea.ro si contul de facebook.com/europedirectvl.
Intrebări 9 mai 2013