Cursuri de limba germana la Centrul de informare EUROPE DIRECT Valcea

Obiectivul Centrului EUROPE DIRECT Valcea este ca cetatenii sa aiba acces facil la informatii privind toate domeniile in care Uniunea Europeana isi desfasoara activitatea. ED Valcea nu ofera doar ofera servicii de informare si comunicare europeana ajustate la nevoile locale, ci vine si in sprijinul comunitatii.
Receptiva la feedback-ul din perioada 2008 – 2012, echipa Centrului EUROPE DIRECT Valcea  organizeaza cursuri de limbi straine, germana si engleza, in perioada lunilor  ianuarie – mai 2013, dupa urmatorul program:  in fiecare zi de miercuri, de la ora 9,30 – limba germana si joi de la ora 10,00 – limba engleza, la sala de conferinte a Bibliotecii Judetene Valcea.
Cursurile de limba germana sunt adresate adultilor, sunt pentru nivelul “incepatori” si sunt sustinute de Livia-Theodora Mazilu-Manolescu si Anca Balaceanu, eleve voluntare ale Centrului.
Pentru aceasta luna, cursul de germana va avea loc in zilele: 16, 23 si 30 ianuarie 2013.

21 replies
 1. nicoleta alina
  nicoleta alina says:

  buna ziua! ma numesc nicoleta – alina, sunt din rm valcea si v-as ruga, sa-mi spuneti si mie, daca, in decursul acestui an 2013 mai organizati cursuri de germana si nu numai si cat costa…
  va multumesc!

  Răspunde
 2. Mihaela
  Mihaela says:

  as vrea sa stiu daca se mai organizeaza cursuri si acum sau in viitorul apropiat si cateva detalii de inscriere daca se poate. multumesc!

  Răspunde
  • ioana
   ioana says:

   Va rugam sa ne dati un e-mail bibliotecavl_cic@yahoo.com sau daca timpul va permite sa treceti pe la Centrul de Informare EUROPE DIRECT din Biblioteca Judeteana Valcea sa ne lasati datele dvs. de contact telefon, e-mail pentru a va anunta cand vor mai incepe cursurile …

   Răspunde
 3. nicoleta
  nicoleta says:

  Buna ziua,
  Imi puteti spune va rog cand incepe un alt curs de limba germana si cat este durata lui,pentru ca as dori sa ma inscriu.
  Multumesc.

  Răspunde
  • ioana
   ioana says:

   Va rugam sa veniti in ziua de 26 septembrie 2014, de la ora 9.30, la sala de conferinte a Bibliotecii Judetene pentru a va comunica programul cursurilor!

   Răspunde
  • ioana
   ioana says:

   Va rugam treceti pe la Centrul de Informare EUROPE DIRECT Valcea (parterul Bibliotecii Judetene „Antim Ivireanul”) in luna februarie 2015.

   Răspunde
 4. Tanase Adriana
  Tanase Adriana says:

  Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca se mai organizeaza cursurile de limba germana ? Ma intereseaza sa ma inscriu si de asemenea daca va pot contacta la un numar de telefon sau o adresa de email.

  Răspunde
  • ioana
   ioana says:

   Inscrierile se fac pe data de 22 septembrie 2016, la sediul Centrului de Informare, parterul Bibliotecii Judetene Valcea, incepand cu ora 9.00, in limita a 15 locuri disponibile. Sa aveti o zi buna. Telefon 0350 424 540.

   Răspunde

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *