CRACIUN EUROPEAN 2012 la cea de-a saptea editie

Din 2006, in fiecare an, in luna decembrie, la Biblioteca Judeteana Valcea are loc concursul CRACIUN EUROPEAN, un eveniment de mare succes al Centrului EUROPE DIRECT Valcea care promoveaza valorile europene prin pastrarea valorilor nationale si toleranta intre tinerii din Europa.
Anul acesta, concursul de traditii si obiceiuri de Craciun este programat a se desfasura in data de 7 decembrie 2011, in sala de conferinte a Bibliotecii Judetene Valcea, incepand cu ora 17,00. Competitia este deschisa elevilor din liceele valcene din judetul Valcea.
Conditii de participare:
Inscrierile se fac prin mail la adresa: bibliotecavl_cic@yahoo.com pana la data de 25 noiembrie 2012;
– In mail se vor mentiona: numele participantilor (echipajele trebuie sa aiba cel mult 4 persoane), profesorul indrumator (nu pot fi mai mult de doi), liceul de la care este echipajul, precum si tara solicitata;
– Prestatia artistica trebuie sa dureze cel mult 4 minute. In componenta echipajelor pot participa si persoane de varsta a treia.
Intrarea este libera pentru toti cei dornici sa cunoasca traditiile europene si sa petreaca doua ore intr-o atmosfera tinereasca. Evenimentul este dedicat Anului European al Imbatranirii Active si Solidaritatii intre Generatii si grupului de batrani de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Govora.
Centrul EUROPE DIRECT Valcea este un proiect finantat de Comisia Europeana si Consiliul Judetean Valcea

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *