„EU așa văd EuROpa”

Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea lansează o nouă provocare tinerilor vâlceni și celor din Călărași, Giurgiu și Teleorman (elevi și studenți): concursul de filme de scurt metraj ”EU așa văd EuROpa”. Ne propunem să descoperim care este percepția tinerilor despre Europa în care trăiesc sau despre rolul României în familia europeană – UE.
Filmele vor avea o durată de până la 3 minute; pot fi realizate în orice program de editare cunoscut de participant; de preferat cu un fond muzical; un concurent se poate înscrie doar cu un film. Nu sunt acceptate filme realizate de echipe, ci doar individual; filmul va avea pe ultimul slide (ultima parte a filmului): numele autorului, liceul/facultatea, orașul, adresa de mail – pentru anunțarea rezultatelor.
Termenul limită de primire a filmului este ziua de 23 aprilie 2018 (se poate trimite prin mail sau transfer de fișiere la adresa bibliotecavl_cic@yahoo.com sau prin poștă – Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea – Biblioteca Județeană Vâlcea, strada Carol I, nr. 26, Râmnicu-Vâcea, județul Vâlcea). Anunțarea rezultatelor se face în ziua de 3 mai, iar vizionările publice și premierea câștigătorilor – 9 mai, Ziua Europei.