EUROPE DIRECT – e și proiect educațional

Pentru mulți dintre tinerii vâlceni, Centrul ED înseamnă mai mult decât informare europeană. În ultimii ani a devenit un centru de educație non-formală, cu clare beneficii pentru formarea lor personală și profesională.
Ca în fiecare an, echipa de management a Centrului pregătește voluntarilor săi mici cursuri de dezvoltare personală, intitulate, generic ”Dialoguri”. Pentru luna martie, mai exact pe 7 martie 2017, de la ora 10.00 (pentru voluntarii care învață la școală după-amiaza) și ora 14.00 (pentru voluntarii care sunt la școala dimineată), le propunem o temă de mare actualitate – „comunicarea nonverbală”. Invitata noastră este doamna Ana-Maria Voican, care a făcut o pasiune pentru comunicarea nonverbală, psihologie şi inteligenţă emoţională. Una dintre cele mai mari realizări ale domniei sale este publicarea cărţii „Comunicarea nonverbală”, lansată la Târgul Internaţional Gaudeamus Bucureşti – 19 noiembrie 2016.
Întâlnirea se va desfășura la Biblioteca Județeană, Sala Al Treilea Spațiu, etaj I.
„Dacă limbajul a fost dat oamenilor pentru a-şi ascunde gândurile, atunci scopul gesturilor a fost acela de a le dezvălui”. John Napier