Vă invităm la… dialog!

Reprezentanța Comisiei Europene în România are plăcerea de a vă invita la dialogul cu cetățenii al domnului Jyrki KATAINEN, vicepreședinte al Comisiei Europene, responsabil pentru locuri de muncă, creștere, investiții și competitivitate, eveniment care va avea loc în data de 1 septembrie 2016, între orele 16:30 – 18:00, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151). Pe parcursul evenimentului se vor discuta teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene și a României, accentul fiind pus pe Planul de investiții pentru Europa.
Vă informăm că evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct on-line. Participarea în cadrul acestui eveniment presupune acordul dumneavoastră de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.
Vă invităm să vă înscrieti în pagina de mai jos, până cel târziu în data de 30 august 2016: http://ec.europa.eu/romania/dialog_cu_cetatenii_ro.htm
Pentru vâlceni, Centrul Europe Direct Vâlcea organizează vizionarea în direct a evenimentului din Bucureşti la Sala de seminarii ED, la aceeaşi oră. Înscrierea se face prin mail-ul bibliotecavl_cic@yahoo.com până la data de 30 august 2016.